Ja som més de 33.000 membres!

Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida et donem la benvinguda al Club d'Amics de Lleida, la millor manera de conèixer Lleida i gaudir d'avantatges exclusius en les teves visites. La nostra gent et farà sentir com a casa, invitant-te a conèixer les tradicions més arrelades i la gastronomia més autòctona. El Pirineu i les Terres de Lleida t'ofereixen una natura impressionant, l'emoció del turisme actiu i dels esports d'aventura, rutes culturals per descobrir i allotjaments únics per relaxar-se. T'animem a fer-te membre del Club d'Amics de Lleida i desitgem que la teva estada a Lleida sigui tan agradable per a tu com ho és per a nosaltres la teva visita.

Targeta Club d'Amics de Lleida

Què és el Club d'Amics de Lleida?


El Club d'Amics de Lleida és la manera més fàcil, còmoda i ràpida d'obtenir qualsevol informació sobre el Pirineu i les Terres de Lleida (allotjaments i activitats, turisme rural, esports, natura, cultura...), de gaudir d'autèntics descomptes en productes i serveis i, fins i tot, d'aconseguir regals increïbles.

Quins avantatges té ser membre del Club?

I molts més avantatges dels quals t'informarem regularment!

Com fer-se membre del Club?


Fer-se membre del Club és molt fàcil. Fes clic aquí i emplena el qüestionari. En breu rebràs, de manera totalment gratuïta, una targeta personalitzada per identificar-te en els diferents establiments adherits al Club i gaudir així dels avantatges exclusius de ser-ne membre.

Targeta Club d'Amics de Lleida Revers